Почетна / Вести / Ден на толеранцијата во Американското катче, посетете го утре!!!

Ден на толеранцијата во Американското катче, посетете го утре!!!

Утре (Среда)  2-ри Ноември  од 18 до 20 часот  посетете го Американското катче во Штип заедно да го прославиме Денот на толеранцијата преку испишување на инспиративни пораки со кои ќе бидете фотографирани. Настанот е во организација на Американското катче и Цивитас.

14925516_624783047694914_808129742670072465_n

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

Отворен е повикот за Ораторски денови на Славјански Универзитет

Факултетот за правни науки при Меѓународен Славјански Универзитет ,,Гаврило Романович Державин“ Свети Николе – Битола …