Почетна / Живот / Денес се слави пријателството

Денес се слави пријателството

Стекнувањето пријатели  во денешно време е лесно . Со помош на технологијата е олеснета комуникацијата и дружбата. Но, вистинското пријателство е многу ретко. Ретки се пријателите кои во секој момент ќе бидат тука за нас и несебично ќе ни помогнат. Може да имаме 101 пријател, но само еден да е навистина вреден.

 

За Маријана Коцева - Штип

Можеби ќе ве интересира

За 7 дена изгубете 3 килограми без напор и вежбање

Ако се држите до овие правила за кратко време и без многу напор ќе постигнете …