Почетна / Донации / Барам помош / Да му помогнеме на четиринаесетгодишниот Василие

Да му помогнеме на четиринаесетгодишниот Василие

Василие Петридов (14г) боледува од ретка болест: прогресивна мускулна дистрофија. Потребни се 46000 евра за 3 третмани со репрограмирани матични клетки во Москва кај доктор Пјетар Гарјаев.

Направен е прв  третман на 7 март после што има  очигледни подобрувања.

Да му помогнеме сите заедно на Василие во оставрување на неговиот сон!

Телефонски броеви за донации:  Телеком 070 143 444 и ВИП.Оне 143 464

Трансакциска сметка: 270-7000244647.07

АД. Халк Банка Скопје

Извор: fokus.mk

За Admin

Можеби ќе ве интересира

Да и помогнеме на Ана Пантовска

Ана е едно храбро, разиграно и насмеано девојче, кое во септември требаше да тргне на …