Почетна / Донации / Барам помош / Да и помогнеме на Сара од Штип!!!

Да и помогнеме на Сара од Штип!!!

 

 

Сара Јорданова  (15г. )  од Штип боледува од леукемија. Пред 3 месеци и е направена трансплантација на коскена срцевина во Италија каде што сеуште престојува поради претстојните контроли. Финансиските моќи на нејзините родители се при крај . Ќе и биде потребна финансиска подршка за храна како и за потребните лекови. Да помогнеме сите колку можеме.

Донирајте на следната сметка:

210-5016527211-63

Јорданов Благој Тутунска банка Штип

Сметка за донации од странство
Name: Sara Jordanova
Address: Star Karaorman
IBAN: MK07210501652721163
Bank name: NLB Banka AD Skopje
Bank address: Majka Tereza br. 1
Country: Makedonija
SWIFT: TUTNMK22

 

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

Отворен е повикот за Ораторски денови на Славјански Универзитет

Факултетот за правни науки при Меѓународен Славјански Универзитет ,,Гаврило Романович Державин“ Свети Николе – Битола …