Почетна / Донации / Барам помош / Да и помогнеме на малата Марија

Да и помогнеме на малата Марија

Марија е 3 ипол годинки и боледува од Аперт  синдром проследен со синдактилија . За претстојните операции во Гоп Хастанеси во Истанбул потребни се 10000 евра . за таа цел отоврена е донциска сметка:290500017104812 на име Марија Симовска ТТК банка Скопје  и донациски броеви :

143163 Телеком

143463 Вип оне

Броевите зза донации се отворени уште 20 дена. Помогнете!!!!

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

Да и помогнеме на Ана Пантовска

Ана е едно храбро, разиграно и насмеано девојче, кое во септември требаше да тргне на …