Почетна / Живот / БАЗЕНОТ НА СМРТТА: ЕВЕ ЗОШТО ОД ТУКА РЕЧИСИ Е НЕВОЗМОЖНО ДА ИЗЛЕЗЕТЕ! ТРИ МОМЧИЊА СЕ ОБИДЕЛЕ, НО…

БАЗЕНОТ НА СМРТТА: ЕВЕ ЗОШТО ОД ТУКА РЕЧИСИ Е НЕВОЗМОЖНО ДА ИЗЛЕЗЕТЕ! ТРИ МОМЧИЊА СЕ ОБИДЕЛЕ, НО…

Доколку сте зависник од адреналин ова место е иделано за вас. Местото кое го викаат „базен на смртта“ се наоѓа на Хаваите и е доста страшен. Ако скокнете во него, големи се шансите таму и да останете.

Се наоѓа на Кип на водопади и се смета за најопасен базен виден некогаш. Локалците велат дека пливањето во него е или скок на животот или скок кој ќе ве чини живот.

Три момци скокнаа и пробаа да се забавуваат меѓутоа не поминаа најдобро.

За Дијана Јованова - Штип

Можеби ќе ве интересира

За 7 дена изгубете 3 килограми без напор и вежбање

Ако се држите до овие правила за кратко време и без многу напор ќе постигнете …