Почетна / Донации / Барам помош / Апел за помош на една девојка чијшто живот се променил во секунда

Апел за помош на една девојка чијшто живот се променил во секунда

На социјалните мрежи се појави информација за тешката судбина на една девојка.

Животот понекогаш удира толку силно, но потребно е малку верба и силна волја за нештата барем малку да тргнат во подобар правец.

Ова девојка до пред десетина години имала семејство, дечко, пријатели, имала се што имаме сите ние….Сега нема ништо. Шокот од трагедиите следува една по друга и го земале разумот на оваа кутра девојка. Нејзината мајка ненадејно починува од канцер, а за брзо време погинал и нејзиниот брат во сообраќјна несреќа. На крај починал и нејиниот очув, што била последната капка и причина за нервен слом.

Моментано нејзината психолошка состојба е стабилно контролирана со лекови. Меѓутоа живее во многу лоши услови, веке 7 години без струја, а водата и се затворена од вентил. Долгот за струја е 14 000 ден.

Да помогнеме сите заедно за подобрување на условите живот, за да може полека повторно да огрее сонце во нејзиниот живот.

Сите донации одат преку Здружение на граѓани “Стопли Срце”
Сметка за донации: 270072685480143
IBAN: MK07270722000030435
HALKBANK

Ви благодариме !!

Извор: donacii.mk

За Admin

Можеби ќе ве интересира

Да и помогнеме на Ана Пантовска

Ана е едно храбро, разиграно и насмеано девојче, кое во септември требаше да тргне на …