Почетна / Донации / Барам помош / Апел за помош на Дарија Младеновска

Апел за помош на Дарија Младеновска

Дарија е предвреме родено бебенце, стара е само неколку дена.

Бидејки е предвреме родено бебе, сместена е на интензивна нега во болницата “Систина” каде е приклучена на апарати . За престојот им се потребни мноу средства кои семејството не може да ги обезбеди.

Да помогнеме на овој млад детски живот со повик на:

070 143-193 (за корисници на Телеком)

077 143-489 (за корисници на ВИП)

Превземено од Телеком

За Admin

Можеби ќе ве интересира

Да му помогнеме на четиринаесетгодишниот Василие

Василие Петридов (14г) боледува од ретка болест: прогресивна мускулна дистрофија. Потребни се 46000 евра за …