Почетна / Донации / Барам помош / Апел за помош на Валентина од Бугарија

Апел за помош на Валентина од Бугарија

 

 

Валентина од Бугарија слушнала за македонската хуманост , а посебно за Штипјани и ни се обрати нам да ги известиме сите хумани луѓе да и помогнеме да ги собере средствата до крајот на овој месец да замине на лекување. Еве го нејзиното писмо кое ни го прати нам:

Јас сум Валентина, 43 години и веќе речиси не можам да се движам како последица на труење на организмот со олово, жива и никел  во мозокот, ‘рбетот, цревата и црниот дроб како и повеќе вируси.Веќе неколку години го набљудувам животот од прозорецот, а од 20 г очекував секој ден да ми постават дијагноза и да почнам со лекувањето , но за жал тоа не се случи до скоро . Сега веќе проблемот е откриен и иако процесот е напреднат, терапијата со барокамера, туш ласер и нервни матични клетки има 100% загарантиран успех  . Имам шанса да го вратам ритамот на животот што го сонувам секоја вечер. Ми требаат 5000 евра до крајот на Јануари за да продолжам со лекувањето.

Ве молам, помогни ми повторно да се чувствувам жива.

Однапред благодарам.

Ова е мојата девизна сметка  со Postbank, Бугарија

BG71 BPBI 7945 4486 7550 01

Валентина Иванова Димитрова

 

 

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

Апел за помош на Дарија Младеновска

Дарија е предвреме родено бебенце, стара е само неколку дена. Бидејки е предвреме родено бебе, …