Почетна / Донации / Барам помош / Апел за помош на Билјана Костова

Апел за помош на Билјана Костова

Билјана Костова од малечка боледува од церебрална парализа. За да се подобри нејзината состојба , потребно е да замине на третман со матични клетки во Русија.
Семејството не е во можност да ја покрие сумата која е потребна.

Да помогнеме ние!

Телефонски број за донации: 070143173 Телеком;  143 473 ВИП/Оне

Извор donacii.mk

За Admin

Можеби ќе ве интересира

Апел за помош на Дарија Младеновска

Дарија е предвреме родено бебенце, стара е само неколку дена. Бидејки е предвреме родено бебе, …