Новости

Предлог книга:“ Харемот на Гадафи” – Аник Кожан

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата “ Харемот на Гадафи” – Аник Кожан. Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет. Сораја не е како повеќето тинејџерки на светот: наместо на својата полуматура, таа треба да мисли како да не биде уште …

Повеќе »

Предлог книга: “Паднатите ангели” – Тара Хајланд

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата  “Паднатите ангели” – Тара Хајланд. Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет. Семејна сага што ќе ве одведе на едно прекрасно патување во Ирска, продолжува во возбудливиот Лондон и преку златното доба на Холивуд завршува …

Повеќе »

Предлог книга: “Кралска афера” – Нора Робертс од издавачката куќа TOPER.

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата  “Кралска афера” – Нора Робертс . Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет. Едно утро нејзиното височество Габриела Бисет ќе се разбуди во болнички кревет, на знаејќи како се нашла тука. Бидејќи нејзините киднапери и …

Повеќе »

Предлог книга: „Прва брачна ноќ“ – Софи Кинсела

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата  „Прва брачна ноќ“ – Софи Кинсела  . Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет. Лоти само сака да се омажи- се разбира, за вистинскиот. Таа е сигурна дека нејзиното момче ќе ја запроси. И така, …

Повеќе »

Предлог книга: “Дневникот на длабоките тајни” – Верица Мукоска

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата “Дневникот на длабоките тајни” – Верица Мукоска  . Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет. Возбудлив роман чие дејствие сe случува под староградските ѕидови во татковината на романтичарската љубов – Италија. Сторија пребогата со случувања …

Повеќе »