Членовите на ЦПЛИП ,,ПОРАКА” од Штип во посета на Фабриката ,,АДА”

0
1438

Денес, 03.01. 2017 г. Членовите на ЦПЛИП ,,ПОРАКА” ги посетија  долгогодишните пријатели и подржувачи на активности  на ЦПЛИП ,,ПОРАКА”  и за прв пат се запознавме со процесот на производство на некој од производите кои секојдневно ги користиме во домакинствата. А на заминување добивме на подарок од производите кои ги произведува компанијата ,,АДА” од Штип. Ова не е прва донација на ,,АДА” нивната соработка трае повеќе години, а ,,АДА” постојано донира од широката палета на производи на клубот на ,,ПOРАКА” во Штип