Хуманитарна претстава вечерва во штипскиот театар

0
1337

Вечеерва се одржа хуманитарен театар без влезници каде што здружението Цивитас имаше поставено донациска кутија и волонтер на Цивитас. Без влезници публиката имаше можност да ја погледне претставата ,,Луј Трети”. Голема благодарност до сите кои донираа но и до вработените и директорот  на НУЦК Ацо Шопов  Никола Ристов  со кои имавме одлична соработка за овој настан и секако огромна благодарност и до нашата волонтерка Марија Ристова  која што беше одговорна во делот на нашите вечерашни активности. На самиот настан беа собрани вкупно 4584 денари.