ЗАКАЖАН ПЕТТИОТ ПО РЕД ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ НА “ЦИВИТАС” ПО ПОВОД “СВ. НИКОЛА”

Закажан петтиот по ред Хуманитарен концерт на Здружението Цивитас и Општина Штип кој се одржува по повод патронот на градот Св. Никола . Концертот четири години по ред се одржува во соработка со општина Штип во мултимедијалниот центар на УГД Штип. Бидеки оваа година е јубилеен и секоја година е се попосетен од страна на штипската публика  оваа година концертот ке биде во Домот на културата ”Ацо Шопов” во  Штип  на 18. 12. 2017г . (Понеделник). Ќе има  богата програма од звучни имиња од македонската естрада кои допрва ќе се допрецизираат.