Да и помогнеме на Марина да го зачува видот!!!!

0
1185

Марина боледува од многу ретка болест на очите која ако не се третира веднаш може да доведе до трајно слепило. Во најбрз можен рок мора да замине во Германија и да ги добие соодветните третмани за нејзините мили очи да продолжат да гледат.

Да бидеме хумани, да бидеме другари! Да помогнеме кој колку може за ова девојче да може да ужива во сите убави работи кои ги носи животот. Овој викенд таа го кажа и судбоносното ДА на своето момче Благој и има уште една причина повеќе за да слави и да се радува, наместо да се грижи како ќе ги собере потребните финански средства за да оди на лекување во Берлин.

Телефони за донации:

075 143-485

077 143-485

070 143-111

Со секој повик донирате 100 денари.